Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο και πολύ γρήγορο γεμιστό ψωμί
mitsa
Υλικά
5-6 αυγά
1 ποτήρι γάλα
15-20 φέτες ψωμί
15-20 φέτες παριζάκι
15-20 φέτες ντομάτα
100 γρ τριμμμένο κίτρινο τυρί
Λίγο μαλακό βούτυρο
Αλάτι-Πιπέρι
Μαϊντανό
Οδηγίες
1
Κόβουμε την μία άκρη από τις φέτες ψωμί.
2
Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και ενσωματώνουμε το γάλα.
3
Αλείφουμε την μία πλευρά από τις φέτες με λίγο βούτυρο και τις τοποθετούμε σε φόρμα 26 cm που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
4
Στις πτυχώσεις που δημιουργούνται βάζουμε μία φέτα από ντομάτα και παριζάκι.
5
Στο κέντρο βάζουμε τις ψιλοκομμένες άκρες μαζί με ψιλοκομμένη ντομάτα και πάριζα.
6
Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα με τα αυγά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
7
Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε το κίτρινο τυρί και το βάζουμε για ακόμα 5 λεπτά στον φούρνο.
8
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό μαζί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.