Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γλυκά πουράκια με κρέμα-Cannoncini
mitsa
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
3 αυγά
100 γρ ζάχαρη
235 ml γάλα
30 γρ νισεστέ
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Διαλύουμε τα αυγά και το νισεστέ στο γάλα.
2
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
3
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
4
Κόβουμε στην σφολιάτα σε λωρίδες με πάχος 1 εκατοστό και τις τυλίγουμε στους ειδικούς κυλίνδρους.
5
Τους βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
7
Γεμίζουμε την κρύα σφολιάτα με την κρύα κρέμα.
8
Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.