Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορο & εύκολο γλυκό ferrero rocher
mitsa
Υλικά
650 ml γάλα
100 γρ σοκολάτα
20 γρ κακάο
1 αυγό
200 γρ πραλίνα φουντουκιού
100 γρ φουντούκια
30 γρ νισεστέ
Λίγο αλάτι
4-5 χωνάκια παγωτού
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα με το αυγό, το το νισεστέ, το κακάο και λίγο αλάτι.
2
Τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι αφού τα σουρώσουμε.
3
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που η κρέμα να πήξει.
4
Την κατεβάζουμε από την φωτιά και όσο είναι καυτή προσθέτουμε την σοκολάτα, την πραλίνα φουντουκιού, τα θρυμματισμένα φουντούκια και ανακατεύουμε.
5
Σπάμε τα χωνάκια σε μικρά κομμάτια.
6
Σε μπολάκια βάζουμε σπασμένα χωνάκια για βάση και από πάνω τοποθετούμε χλιαρή κρέμα.
7
Πασπαλίζουμε τριμμένα φουντούκια και διακοσμούμε με σοκολατάκια.
8
Σερβίρουμε όταν η κρέμα κρυώσει.