Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Η καλύτερη συνταγή για μπουγιουρντί
mitsa
Υλικά
Κίτρινο τυρί
Ντομάτα
Βασιλοπιπεριά (foodaholics.shop)
Φέτα
Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Μπούκοβο
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Γραβιέρα
Οδηγίες
2
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την βάζουμε σε πυρίναχο σκεύος.
3
Προσθέτουμε λίγη βασιλοπιπεριά και ανακατεύουμε.
4
5
Απλώνουμε τριμμένη γραβιέρα και κιτρινο τυρί.
6
Τις δοσολογίες για τα υλικά τις προσαρμόζουμε ανάλογα τα γούστα μας.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.