Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τρίχρωμα σοκολατάκια με ινδοκάρυδο
mitsa
Υλικά
170 γρ καρύδα τριμμένη
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
170 γρ καρύδα τριμμένη
200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
170 γρ καρύδα τριμμένη
200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουταλιά κακάο
150 γρ σοκολάτα
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα.
2
Δουλεύουμε πολλή καλά να ομογενοποιηθεί.
3
Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις άλλες δύο γεύσεις.
4
Τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
5
Από το κάθε μείγμα κάνουμε δύο μπαστούνια.
6
Τα τοποθετούμε σε τριγωνικό σχήμα και καλύπτουμε με την λιωμένη σοκολάτα.