Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Καριόκες καραμέλας με 5 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 250 γρ κουβερτούρα

  • 1 πακέτο πτι μπερ

  • 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο

  • 50 ml κονιάκ

  • 50 γρ τριμμένη καρύδα

  • 125 γρ κουβερτούρα

Οδηγίες

1
Λιώνουμε την σοκολάτα (250 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
2
Με τα χέρια μας σπάμε τα μπισκότα, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα, το κονιάκ και την καρύδα.
4
Σε μεμβράνη κάνουμε το μείγμα μπαστούνι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
5
Λιώνουμε την σοκολάτα (125 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
6
Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες με πάχος ένα δάχτυλο και τις βουτάμε μέχρι την μέση στην λιωμένη σοκολάτα.
7
Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα παγώσει.