Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Καριόκες καραμέλας με 5 υλικά
mitsa
Υλικά
250 γρ κουβερτούρα
1 πακέτο πτι μπερ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
50 ml κονιάκ
50 γρ τριμμένη καρύδα
125 γρ κουβερτούρα
Οδηγίες
1
Λιώνουμε την σοκολάτα (250 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
2
Με τα χέρια μας σπάμε τα μπισκότα, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα, το κονιάκ και την καρύδα.
4
Σε μεμβράνη κάνουμε το μείγμα μπαστούνι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
5
Λιώνουμε την σοκολάτα (125 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
6
Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες με πάχος ένα δάχτυλο και τις βουτάμε μέχρι την μέση στην λιωμένη σοκολάτα.
7
Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα παγώσει.