Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
4 αυγά
20 γρ μπέικιν
200 ml γιαούρτι
200 ml γάλα
300 γρ Φέτα
80 ml σπορέλαιο
4 κουταλιές αλεύρι
3 κουταλιές σιμιγδάλι χονδρό
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
2
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
3
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα και το σπορέλαιο.
4
Προσθέτουμε πιπέρι, αλεύρι, το μπέικιν, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
5
Με τα χέρια μας στραγγίζουμε πολλή καλά τα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
6
Τέλος βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
7
Λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί με το αντικολλητικό χαρτί.
8
Απλώνουμε το μείγμα, προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.