Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ελαφρής κορμός χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
350 ml γάλα
40 γρ κακάο
100 γρ βούτυρο
2 βανίλιες
250 γρ κουβερτούρα με στέβια
200 γρ Gianduia χωρίς ζάχαρη (foodaholics.shop)
2 πακέτα πτι μπερ χωρίς ζάχαρη
Οδηγίες
1
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κακαό, το βούτυρο και ανακατεύτουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σαν σιρόπι.
2
Κατεβάζουμε από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες, ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και την πραλίνα Gianduia.
3
Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε κονιάκ, ουίσκι ή λικέρ.
4
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και ανακατεύουμε.
5
Τα απλώνουμε σε φόρμα με μεμβράνη, τυλίγουμε και αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.