Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ελαφρής κορμός χωρίς ζάχαρη

mitsa

Υλικά

  • 350 ml γάλα

  • 40 γρ κακάο

  • 100 γρ βούτυρο

  • 2 βανίλιες

  • 250 γρ κουβερτούρα με στέβια

  • 200 γρ Gianduia χωρίς ζάχαρη (foodaholics.shop)

  • 2 πακέτα πτι μπερ χωρίς ζάχαρη

Οδηγίες

1
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κακαό, το βούτυρο και ανακατεύτουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σαν σιρόπι.
2
Κατεβάζουμε από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες, ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και την πραλίνα Gianduia.
3
Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε κονιάκ, ουίσκι ή λικέρ.
4
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και ανακατεύουμε.
5
Τα απλώνουμε σε φόρμα με μεμβράνη, τυλίγουμε και αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.