Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μοσχάρι βραστό σούπα για τις κρύες μέρες #2
mitsa
Υλικά
500 γρ μοσχαράκι
2 κρεμμύδια
330 ml μπύρα
1 λίτρο ζωμό
2 φέτες ψωμί
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι-Πιπέρι
Μουστάρδα
Λίγο αλεύρι
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές και το αλευρώνουμε ελαφρώς.
2
Σε αρκετό ελαιόλαδο ή βούτυρο τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
3
Όταν πάρουν χρώμα θωρακίζουμε το κρέας.
4
Όταν είναι έτοιμο το σβήνουμε με ξανθιά ή μαύρη μπύρα και αφήνουμε για 10 λεπτά.
5
Απλώνουμε μουστάρδα και από τις δύο πλευρές στις φέτες ψωμί.
6
Βάζουμε τον ζωμό της επιλογής μας, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το ψωμί, σκεπάζουμε με το καπάκι.
7
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-2:30 ώρες.
8
Ελέγχουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας.
9
Κλείνουμε την φωτιά και διαλύουμε το ψωμί.