Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο σορμπέ φράουλα, μπανάνα-σοκολάτα & βύσσινο
mitsa
Υλικά
Σορμπέ φράουλα
400 γρ κατεψυγμένες φράουλες
70 γρ ζαχαρούχο γάλα
Σορμπέ μπανάνα-σοκολάτα
400 γρ κατεψυγμένες μπανάνες
2 κουταλιές κακάο
70 γρ ζαχαρούχο γάλα
Σορμπέ βύσσινο
400 γρ κατεψυγμένα βύσσινα
70 γρ ζαχαρούχο γάλα
Οδηγίες
1
Βάζουμε τις κατεψυγμένες φράουλες, που έχουμε αφήσει 10-15 λεπτά εκτός ψυγείου, στο μπλέντερ, μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τις πολτοποιούμε.
2
Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε και άλλο ζαχαρούχο γάλα.
3
Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για το σορμπέ μπανάνα-σοκολάτα, μόνο που στο μπλέντερ προσθέτουμε και το κακάο.
4
Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και το σορμπέ βύσσινο.
5
Τα φρούτα μας πρέπει να τα έχουμε κατάψυξη ώστε το σορμπέ να πάρει την κατάλληλη υφή.
6
Τα σορμπέ μπορούμε να τα καταναλώσουμε απευθείας ή να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη.