Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα κουλουράκια με μαρμελάδα
mitsa
Υλικά
300 γρ αλεύρι
180 γρ βούτυρο
100 γρ άχνη ζάχαρη
2 ασπράδια
3 βανίλιες
1 κουταλάκι μπέικιν
Μαρμελάδα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα.
2
Προσθέτουμε τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3
Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
4
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
5
Με την βοήθεια ενός κορνέ με μεγάλη οδοντωτή μύτη κάνουμε μπισκοτάκια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
6
Με το δάχτυλό μας πατάμε στο κέντρο τους να δημιουργηθεί κοιλότητα και την γεμίζουμε με μαρμελάδα.
7
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
8
Όταν κρυώσουν μπορούμε να προσθέσουμε και άλλη μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού.