Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Μπισκοτογλυκό καραμέλα με 5 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 1½ λίτρο γάλα

  • 300 γρ ζάχαρη

  • 120 γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια

  • 1 πακέτο πτι μπερ

  • Σιρόπι καραμέλα

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
2
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
3
Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
4
Σε φόρμα 30x22 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε μία στρώση από μπισκότα.
5
Από πάνω βάζουμε αρκετό σιρόπι καραμέλας για παγωτά.
6
Σκεπάζουμε με μπισκότα και απλώνουμε την χλιαρή κρέμα.
7
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
8
Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.