Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπουγιουρντί με 4 τυριά
mitsa
Υλικά
Φέτα
Κεφαλοτύρι
Κασέρι
Μοτσαρέλα
Αποφλοιωμένη ντομάτα
Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη
Μπούκοβο
Οδηγίες
1
Σε πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε καρέ ντομάτας στην βάση από πάνω βάζουμε σπασμένη Φέτα, κασέρι και κεφαλοτύρι σε κυβάκια, ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές και φέτες μοτσαρέλας.
2
Διακοσμούμε με ροδέλες από ντομάτα και πιπεριά.
3
Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκό ή καυτερό μπούκοβο.
4
Ψήνουμε στους 200 βαθμού μέχρι που να λιώσουν τα τυριά.