Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νηστίσιμα εύκολα πιτάκια σε 10 λεπτά
mitsa
Υλικά
500 γρ φύλλα κρούστας
Σπορέλαιο
Σάλτσα
Ρίγανη
Πολύχρωμες πιπεριές
Ελιές
Καλαμπόκι
Νηστίσιμο τυρί
Οδηγίες
1
Παίρνουμε ένα ή δύο φύλλα ανάλογα με το πάχος τους.
2
Κόβουμε την μία άκρη.
3
Διπλώνουμε την άλλη άκρε και τοποθετούμε μία βέργα.
4
Τυλίγουμε σε ρολό και αφήνουμε λίγο φύλλο να προεξέχει.
5
Πατάμε τις άκρες να σουφρώσει και αφαιρούμε την βέργα.
6
Δίνουμε κυκλικό σχήμα και ασφαλίζουμε με οδοντογλυφίδες.
7
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα λαδώνουμε.
8
Βάζουμε σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, πολύχρωμες πιπεριές, ελιές, καλαμπόκι και νηστίσιμο τριμμένο τυρί.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
10
Αφαιρούμε με προσοχή τις οδοντογλυφίδες πριν σερβίρουμε.