Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νηστίσιμη σοκολατόπιτα χωρίς μίξερ
mitsa
Υλικά
125 γρ κουβερτούρα
300 γρ ζάχαρη
200 ml σπορέλαιο
250 ml φυτικό γάλα
350 γρ φαρίνα
50 γρ κακάο
2 βανίλιες
10 γρ μπέικιν
Οδηγίες
1
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
2
Δουλεύουμε την ζάχαρη με το λάδι.
3
Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε.
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
5
Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη και ενσωματώνουμε την σοκολάτα.
6
Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
7
Απλώνουμε την ζύμη και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.
8
Όταν δημιουργηθεί κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
9
Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.