Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νόστιμα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους
mitsa
Υλικά
2 αυγά
200 γρ καστανή ζάχαρη
300 γρ γιαούρτι
120 ml σπορέλαιο
1 κουταλάκι κανέλα
2 βανίλιες
700 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1 φακελάκι μπέικιν
Μαρμελάδα
Καρύδα
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε τα αυγά με την ζάχαρη.
2
Βάζουμε το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με την κανέλα και τις βανίλιες.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
5
Δουλεύουμε μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια.
6
Την ανοίγουμε σε φύλλο και με ένα κουπ-πατ κόβουμε σε μικρότερα φύλλα.
7
Τα τραβάμε ελαφρώς, στο κέντο τοποθετούμε μαρμελάδα και κλείνουμε καλά.
8
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολληρικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
9
Όταν κρυώσουν τα αλήφουμε με μαρμελάδα και τα βουτάμε στην τριμμένη καρύδα.