Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ο καλύτερος μεζές έτοιμος σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
Ελαιόλαδο
5 πιπεριές
300 ml σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
200 γρ φέτα
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Μαϊντανό
Οδηγίες
1
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές (μπορούμε να βάλουμε πράσινες και κόκκινες).
3
Όταν πάρουν χρώμα τις αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο λάδι ρίχνουμε την σάλτσα και την σπασμένη φέτα.
4
Αφήνουμε για 5 λεπτά και αρωματίζουμε με το πιπερόκαμα και την ρίγανη.
5
Βάζουμε τις πιπεριές και αφήνουμε για 5 λεπτά.
6
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.