Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ο καλύτερος μεζές έτοιμος σε λίγα λεπτά

mitsa

Υλικά

  • Ελαιόλαδο

  • 5 πιπεριές

  • 300 ml σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)

  • 200 γρ φέτα

  • Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)

  • Ρίγανη (foodaholics.shop)

  • Μαϊντανό

Οδηγίες

1
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές (μπορούμε να βάλουμε πράσινες και κόκκινες).
2
Τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
3
Όταν πάρουν χρώμα τις αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο λάδι ρίχνουμε την σάλτσα και την σπασμένη φέτα.
4
Αφήνουμε για 5 λεπτά και αρωματίζουμε με το πιπερόκαμα και την ρίγανη.
5
Βάζουμε τις πιπεριές και αφήνουμε για 5 λεπτά.
6
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.