Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΠαγωτά

Παγωτό ferrero rocher χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά χωρίς παγωτομηχανή

1 Mins read

Παγωτό ferrero rocher χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά χωρίς παγωτομηχανή

mitsa

Υλικά

  • 150 γρ φουντούκια

  • 500 ml κρέμα γάλακτος

  • 300 γρ πραλίνα φουντουκιού με στέβια

  • 200 γρ γκοφρέτες με στέβια

Οδηγίες

1
Θρυματίζουμε τα φουντούκια.
2
Βάζουμε ένα μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
3
Τοποθετούμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.
4
Ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού με στέβια.
5
Αν βάλουμε το παγωτό σε φόρμα με πτυχώσεις, τότε τις καλύπτουμε με λίγη από την μους.
6
Αν το σκεύος μας είναι ίσιο τότε δεν χρειάζεται.
7
Ρίχνουμε τα φουντούκια, σπασμένες τις γκοφρέτες με στέβια και ανακατεύουμε.
8
Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος μας, το σκεπάζουμε με καπάκι ή μεμβράνη και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.