Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς βούτυρο, μίξερ και λάδι
mitsa
Υλικά
1 μήλο
225 γρ τυρί cottage
1 αυγό
100 γρ μαύρη ζάχαρη
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι γαρίφαλο
2 βανίλιες
150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και περνάμε από τον χονδρό τρίφτη το μήλο.
2
Αναμειγνύουμε το τυρί με το αυγό και την ζάχαρη.
3
Προσθέτουμε το μήλο, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
5
Με την βοήθεια από 2 κουτάλια τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.