Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολα τυροπιτάκια με μόνο 5 υλικά
mitsa
Υλικά
400 γρ φέτα
50 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 αυγό
500 γρ φύλλα κρούστας
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε την σπασμένη φέτα με το γιαούρτι και το αυγό.
2
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα λαδώνουμε.
3
Απλώνουμε από το μείγμα με την φέτα και σκεπάζουμε με ακόμα 2 φύλλα.
4
Τα λαδώνουμε και απλώνουμε γέμιση.
5
Τα διπλώνουμε, όπως σας δείχνουμε και τα λαδώνουμε ελαφρώς.
6
Τα διπλώνουμε ακόμα μία φορά και τυλίγουμε σε τρίγωνα.
7
Με ένα μαχαίρι τα κόβουμε και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
8
Τα λαδώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.