Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολο αλμυρό κέικ
mitsa
Υλικά
200 γρ φαρίνα
3 αυγά
125 ml σπορέλαιο
125 ml γάλα
Πάπρικα
100 γρ μπέικον
100 γρ Φέτα
Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη-Θυμάρι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με λίγη πάπρικα.
2
Προσθέτουμε τα αυγά, το σπορέλαιο, το γάλα και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
3
Προσθέτουμε τις πολύχρωμες πιπεριές, το μπέικον, την Φέτα και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.
5
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 20x10 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
6
Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί εσωτερικά με μία οδοντογλυφίδα.