Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Πανεύκολο αλμυρό κέικ

mitsa

Υλικά

  • 200 γρ φαρίνα

  • 3 αυγά

  • 125 ml σπορέλαιο

  • 125 ml γάλα

  • Πάπρικα

  • 100 γρ μπέικον

  • 100 γρ Φέτα

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Ρίγανη-Θυμάρι

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με λίγη πάπρικα.
2
Προσθέτουμε τα αυγά, το σπορέλαιο, το γάλα και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
3
Προσθέτουμε τις πολύχρωμες πιπεριές, το μπέικον, την Φέτα και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.
5
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 20x10 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
6
Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί εσωτερικά με μία οδοντογλυφίδα.