Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πάστα lila pause χωρίς προσθήκη ζάχαρης (δική μας συνταγή)
mitsa
Υλικά
185 γρ μπισκότα Oreo
50 γρ βούτυρο
50 ml γάλα
400 ml κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
Μους σοκολάτα
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ σοκολάτα
Μους φράουλα
200 ml κρέμα γάλακτος
200 ml ζελέ φράουλα
100 γρ φράουλες
Οδηγίες
1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
2
Το μοιράζουμε σε τσέρκια με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
3
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
4
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προσθέτουμε την χλιαρή σοκολάτα.
5
Ομογενοποιούμε με απαλές κινήσεις και την βάζουμε στις φόρμες.
6
Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι που να σταθεροποιηθεί και ετοιμάζουμε το ζελέ.
7
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το ζελέ.
8
Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες φράουλες, βάζουμε στα τσέρκια και αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει.
9
Όταν είναι έτοιμο κάνουμε μία στρώση από σαντιγί αρωματισμένη με βανίλια.