Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Πάστα lila pause χωρίς προσθήκη ζάχαρης (δική μας συνταγή)

mitsa

Υλικά

  • 185 γρ μπισκότα Oreo

  • 50 γρ βούτυρο

  • 50 ml γάλα

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 2 βανίλιες

  • Μους σοκολάτα

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ σοκολάτα

  • Μους φράουλα

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 ml ζελέ φράουλα

  • 100 γρ φράουλες

Οδηγίες

1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
2
Το μοιράζουμε σε τσέρκια με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
3
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
4
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προσθέτουμε την χλιαρή σοκολάτα.
5
Ομογενοποιούμε με απαλές κινήσεις και την βάζουμε στις φόρμες.
6
Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι που να σταθεροποιηθεί και ετοιμάζουμε το ζελέ.
7
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το ζελέ.
8
Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες φράουλες, βάζουμε στα τσέρκια και αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει.
9
Όταν είναι έτοιμο κάνουμε μία στρώση από σαντιγί αρωματισμένη με βανίλια.