Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πιπεριές γεμιστές με 4 τυριά
mitsa
Υλικά
100 γρ αλλαντικά
8 κόκκινες πιπεριές
½ ματσάκι μαϊντανό
100 γρ φέτα
100 γρ κασέρι
100 γρ ρεγκάτο
100 γρ γραβιέρα
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
100 ml νερό
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Κόβουμε τα αλλαντικά και τρίβουμε τα τυριά.
2
Πλένουμε και καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές.
3
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
4
Αναμειγνύουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, το μαϊντανό, ρίγανη και πάπρικα.
5
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί.
6
Προσθέτουμε το νερό και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.