Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο, έτοιμη σε λίγα λεπτά χωρίς κόπο
mitsa
Υλικά
400 γρ ανθότυρο
2 αυγά
Πιπέρι
Ρίγανη (foodaholics.shop)
1 κιλό ψητές κόκκινες πιπεριές (foodaholics.shop)
12 φέτες γαλοπούλα
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
2 αυγά
100 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
2
Αν το τυρί είναι αρκετά ανάλατο βάζουμε και αλάτι.
3
4
Προσέχουμε να μην έχουν υγρά.
5
Τις καλύπτουμε με 6 φέτες από γαλοπούλα και απλώνουμε την γέμιση με το τυρί.
6
Βάζουμε τις υπόλοιπες φέτες από γαλοπούλα και από πάνω τις υπόλοιπες ψητές κόκκινες πιπεριές.
7
Δουλεύουμε το γιαούρτι με 2 αυγά και καλύπτουμε το ταψί.
8
Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.