Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Πίτα και πίτσα μαζί

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ αλλαντικά

  • 200 ml σάλτσα ντομάτας

  • Ρίγανη

  • 3-4 κουταλιές κέτσαπ

  • 3 αυγά

  • 200 γρ γιαούρτι

  • 200 ml λάδι

  • 10 γρ μπέικιν

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • 250 γρ φέτα

  • 1 κιλό φύλλα κρούστας

  • Σάλτσα ντομάτας

  • 200 γρ κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε τα αλλαντικά που τα έχουμε κόψει, με την σάλτσα, ρίγανη και το κέτσαπ.
2
Σε ένα σκεύος βάζουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
3
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
4
Λαδώνουμε ταψί 40x34 εκατοστών.
5
Χωρίζουμε τα φύλλα σε 5 ίσα μέρη, παίρνουμε το ένα μέρος τοποθετούμε τα φύλλα ανά δύο και λαδώνουμε.
6
Απλώνουμε την μισή γέμιση με την φέτα και καλύπτουμε με τα φύλλα με τον ίδιο τρόπο.
7
Απλώνουμε την μισή γέμιση με τα αλλαντικά και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσουν τα υλικά.
8
Κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια και απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας.
9
Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.