Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πίτα και πίτσα μαζί
mitsa
Υλικά
300 γρ αλλαντικά
200 ml σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη
3-4 κουταλιές κέτσαπ
3 αυγά
200 γρ γιαούρτι
200 ml λάδι
10 γρ μπέικιν
Αλάτι-Πιπέρι
250 γρ φέτα
1 κιλό φύλλα κρούστας
Σάλτσα ντομάτας
200 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε τα αλλαντικά που τα έχουμε κόψει, με την σάλτσα, ρίγανη και το κέτσαπ.
2
Σε ένα σκεύος βάζουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
3
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
4
Λαδώνουμε ταψί 40x34 εκατοστών.
5
Χωρίζουμε τα φύλλα σε 5 ίσα μέρη, παίρνουμε το ένα μέρος τοποθετούμε τα φύλλα ανά δύο και λαδώνουμε.
6
Απλώνουμε την μισή γέμιση με την φέτα και καλύπτουμε με τα φύλλα με τον ίδιο τρόπο.
7
Απλώνουμε την μισή γέμιση με τα αλλαντικά και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσουν τα υλικά.
8
Κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια και απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας.
9
Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.