Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πίτσα στο τηγάνι χωρίς μαγιά και χωρίς φούρνο
mitsa
Υλικά
100 γρ γιαούρτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
125 γρ φαρίνα
Κέτσαπ
Ρίγανη
Αλλαντικά
Μανιτάρια
Πολύχρωμες πιπεριές
Τριμμένο κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
2
Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο.
3
Λαδώνουμε αντικολλητικό τηγάνι 26 εκατοστών και τοποθετούμε το φύλλο.
4
Πατάμε ελαφρώς τις άκρες και βάζουμε τα υλικά της επιλογής μας.
5
Εμείς χρησιμοποιήσαμε κέτσαπ, ρίγανη, καπνιστή γαλοπούλα, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και τριμμένο κίτρινο τυρί.
6
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
7
Η πίτσα είναι έτοιμη όταν πάρει χρώμα η ζύμη από την κάτω πλευρά.
8
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.