Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
- Βάζουμε το λάδι, το αυγό και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει κολλώδες ζύμη.
- Την τοποθετούμε σε λαδωμένη μεμβράνη, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει.
- Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια με λίγο αλεύρι μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια.
- Παίρνουμε 50 γρ φέτα, 50 γρ τριμμένο κίτρινο τυρί και τα κάνουμε μπάλα.
- Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο με τα χέρια, τοποθετούμε την μπάλα και κλείνουμε.
- Σε ταψί 30 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο.
- Αλείφουμε με κρόκο αυγού και τοποθετούμε τα υπόλοιπα τυριά.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 25 λεπτά.
Πρόσφατα σχόλια