Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει.
  2. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνει κρέμα.
  3. Όταν πήξη κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο.
  4. Όταν φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου ενσωματώνουμε το σπασμένο τυρί, πιπέρι και τα αυγά.
  5. Αναμειγνύουμε το νερό με το σπορέλαιο και το μπέϊκιν και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  6. Λαδώνουμε πολλή καλά ταψί 38×32 εκατοστών και στην μία πλευρά τοποθετούμε δύο φύλλα.
  7. Στην απέναντι πλευρά βάζουμε ακόμα δύο φύλλα και αλείφουμε καλά όλη την επιφάνεια με το μείγμα.
  8. Σκεπάζουμε με δύο φύλλα και λαδώνουμε με το μείγμα.
  9. Προσθέτουμε την χλιαρή κρέμα και την απλώνουμε με προσοχή να πάει παντού.
  10. Διπλώνουμε τα φύλλα προς τα μέσα και τα περνάμε με το μείγμα.
  11. Σκεπάζουμε με ακόμα δύο φύλλα και τα διπλώνουμε ώστε να μην προεξέχουν.
  12. Τα αλείφουμε με το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που να ροδίσει.