Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ανακατέψτε αλεύρι με γιαούρτι για ένα εκπληκτικό φαγητό χωρίς κόπο, χωρίς ζύμωμα
mitsa
Υλικά
Μανιτάρια
Μπέικον
5 αυγά
Αλάτι
200 ml γάλα
100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
150 ml λάδι
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
600 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1 μπέικιν
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια και το μπέικον.
2
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με λίγο αλάτι.
3
Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε.
5
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν να γίνει κολλώδης ζύμη.
6
Βάζουμε τα μανιτάρια, το μπέικον, τριμμένο κίτρινο τυρί και δουλεύουμε.
7
Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών και πασπαλίζουμε χονδρό σιμιγδάλι.
8
Απλώνουμε την ζύμη και από πάνω βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, μανιτάρια και μπέικον.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.