Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Ανακατέψτε αλεύρι με γιαούρτι για ένα εκπληκτικό φαγητό χωρίς κόπο, χωρίς ζύμωμα

1 Mins read

Ανακατέψτε αλεύρι με γιαούρτι για ένα εκπληκτικό φαγητό χωρίς κόπο, χωρίς ζύμωμα

mitsa

Υλικά

  • Μανιτάρια

  • Μπέικον

  • 5 αυγά

  • Αλάτι

  • 200 ml γάλα

  • 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 150 ml λάδι

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • 600 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 1 μπέικιν

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια και το μπέικον.
2
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με λίγο αλάτι.
3
Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.
5
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν να γίνει κολλώδης ζύμη.
6
Βάζουμε τα μανιτάρια, το μπέικον, τριμμένο κίτρινο τυρί και δουλεύουμε.
7
Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών και πασπαλίζουμε χονδρό σιμιγδάλι.
8
Απλώνουμε την ζύμη και από πάνω βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, μανιτάρια και μπέικον.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.