Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε σε αλευρωμένη φόρμα και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με το ασπράδι αυγού, τα αλλαντικά, τις πολύχρωμες πιπεριές, ρίγανη και θυμάρι.
  7. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο.
  8. Την μεταφέρουμε σε ταψί 32 εκατοστών όπως σας δείχνουμε.
  9. Απλώνουμε το μείγμα με το τυρί κρέμα.
  10. Προαιρετικά τοποθετούμε λίγο τυρί κρέμα στις άκρες και τις διπλώνουμε.
  11. Αλείφουμε με τον κρόκο από το αυγό την ζύμη και πασπαλίζουμε σπόρους.
  12. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.