Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Δροσερό γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη

mitsa

Υλικά

  • 1 φακελάκι ζελέ κεράσι χωρίς ζάχαρη

  • 300 γρ μπισκότα χωρίς ζάχαρη

  • 150 γρ βούτυρο

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 100 γρ στέβια (1:2)

  • 400 γρ γιαούρτι

  • 200 γρ κεράσια

  • Σοκολάτα με στέβια

Οδηγίες

1
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγειλων που αναγράφονται στην συσκευασία.
2
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο.
3
Τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
5
Προσθέτουμε την στέβια, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε.
6
Βάζουμε σιγά σιγά το κρύο ζελέ και δουλεύουμε.
7
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
8
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
9
Προαιρετικά σερβίρουμε με τρίμμα σοκολάτας με στέβια.