Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγειλων που αναγράφονται στην συσκευασία.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο.
  3. Τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  5. Προσθέτουμε την στέβια, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  6. Βάζουμε σιγά σιγά το κρύο ζελέ και δουλεύουμε.
  7. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
  8. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με τρίμμα σοκολάτας με στέβια.