Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΕορταστικά

Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις (ραφαέλο)

1 Mins read

Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις (ραφαέλο)

mitsa

Υλικά

  • 200 γρ ινδοκάρυδο

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ)

  • Προαιρετικά

  • Αμύγδαλα

  • 1 πακέτο Oreo

  • 50 γρ βούτυρο

  • Μαρασκίνο

  • Πραλίνα φουντουκιού

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.
2
Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
3
Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.
4
Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.
5
Μπορούμε να κάνουμε και τρουφάκι με Oreo που έχουμε θρυμματίσει και αναμείξει με λιωμένο βούτυρο.
6
Στην αρχή κάνουμε ένα μικρό μπαλάκι από ινδοκάρυδο.
7
Το σκεπάζουμε με ζύμη από Oreo και καλύπτουμε με ζύμη από ινδοκάρυδο.
8
Μπορούμε εύκολα να κάνουμε όποιον συνδυασμό γεύσεις επιθυμούμε.