Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
  2. Το βάζουμε σε ένα σκεύος μαζί με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, δυόσμο, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  3. Τα σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  4. Όταν είναι έτοιμο βάζουμε το νισεστέ, τι ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές, το κομμένα ντοματίνια, το τριμμένο κεφαλοτύρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και
  5. ανακατεύουμε καλά.
  6. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και απλώνουμε μείγμα για να κάνουμε τους κεφτέδες.
  7. Αν θέλουμε να έχουν ομοιόμορφο σχήμα χρησιμοποιούμε τσέρκι.
  8. Τηγανίζουμε με μέτρια φωτιά μέχρι που να πάρουν χρώμα από την μία πλευρά και γυρίζουμε από την άλλη.