Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Εύκολη και γρήγορη γιαουρτόπιτα για όλες τις ώρες

1 Mins read

Εύκολη και γρήγορη γιαουρτόπιτα για όλες τις ώρες

mitsa

Υλικά

  • 3 αυγά

  • 100 ml γάλα

  • 150 ml λάδι

  • 400 γρ γιαούρτι

  • Αλάτι

  • 1 μπέικιν

  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας

  • Ρίγανη

  • Αλλαντικά

  • Κόκκινες πιπεριές

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
2
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε αλάτι, μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4
Τοποθετούμε τσαλακωτά τα μισά φύλλα σε λαδωμένο ταψί 34×26 εκατοστά.
5
Απλώνουμε από το μείγμα με το γιαούρτι, ρίγανη, αλλαντικά της επιλογής μας, κόκκινες ψημένες πιπεριές, λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί και λίγο μείγμα ακόμα.
6
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
7
Αλείφουμε όσο μείγμα έχει μείνει.
8
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά.