Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε να αφρατέψουν.
  2. Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Βάζουμε το γιαούρτι, τις βανίλιες, το μισό αλεύρι, το μπέϊκιν, το ξύσμα πορτοκαλιού, το κονιάκ, τα τριμμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
  4. Τέλος βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  5. Βάζουμε το φλουρί και μοιράζουμε την ζύμη σε 2 βουτυρωμένες φόρμες των 26 εκατοστών.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς και όταν πάρουν χρώμα με ένα ξυλάκι από σουβλάκι δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμες.
  7. Στολίζουμε με άχνη ζάχαρη και ότι άλλο στολίδι μας αρέσει.