Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε να αφρατέψουν.
  2. Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Βάζουμε το γιαούρτι, τις βανίλιες, το μισό αλεύρι, το μπέϊκιν, το ξύσμα πορτοκαλιού, το κονιάκ, τα τριμμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
  4. Τέλος βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  5. Βάζουμε το φλουρί και μοιράζουμε την ζύμη σε 2 βουτυρωμένες φόρμες των 26 εκατοστών.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς και όταν πάρουν χρώμα με ένα ξυλάκι από σουβλάκι δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμες.
  7. Στολίζουμε με άχνη ζάχαρη και ότι άλλο στολίδι μας αρέσει.