Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΣνακ

Εύκολο γλυκό σε λίγο χρόνο

1 Mins read

Εύκολο γλυκό σε λίγο χρόνο

mitsa

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολίατας

  • Καστανή ζάχαρη

  • Buono Vegan (foodaholics.shop)

  • Gianduia με στέβια (foodaholics.shop)

Οδηγίες

1
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στο μέγεθος από μία αποσπώμενη φόρμα.
2
Το τοποθετούμε στη φόρμα πο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και το τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι.
3
Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
4
Κόβουμε την υπόλοιπη σφολιάτα σε λωρίδες.
5
Τις πλέκουμε ανα δύο και τις τοποθετούμε περιμετρικά στη φόρμα.
6
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
7
Όταν κρυώσει απλώνουμε πραλίνα της επιλογής μας.
8
Θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία στο foodaholics.shop.
9
Προαιρετικά βάζουμε ξηρούς καρπούς και άλλα υλικά της αρεσκίας μας όπως μπισκότα ή φρούτα.