Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο γλυκό σε λίγο χρόνο
mitsa
Υλικά
1 φύλλο σφολίατας
Καστανή ζάχαρη
Buono Vegan (foodaholics.shop)
Gianduia με στέβια (foodaholics.shop)
Οδηγίες
1
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στο μέγεθος από μία αποσπώμενη φόρμα.
2
Το τοποθετούμε στη φόρμα πο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και το τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι.
3
Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
4
Κόβουμε την υπόλοιπη σφολιάτα σε λωρίδες.
5
Τις πλέκουμε ανα δύο και τις τοποθετούμε περιμετρικά στη φόρμα.
6
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
7
Όταν κρυώσει απλώνουμε πραλίνα της επιλογής μας.
9
Προαιρετικά βάζουμε ξηρούς καρπούς και άλλα υλικά της αρεσκίας μας όπως μπισκότα ή φρούτα.