Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολο, καλοκαιρινό και φθηνό φαγητό

mitsa

Υλικά

  • 10 μπουτάκια κοτόπουλο

  • 2 πράσινες πιπεριές

  • 2 κόκκινες πιπεριές

  • 5 πατάτες

  • 4 ντομάτες

  • 200 ml σάλτσα ντομάτας

  • 250 ml νερό

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Πάπρικα

  • Αλάτι-Πιπέρι

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε την σάλτσα με θυμάρι, πάπρικα και ρίγανη.
2
Τοποθετούμε τα μπουτάκια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
3
Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις πιπεριές κέρατο σε μπαστούνια και τις ντομάτες σε φέτες.
4
Λαδώνουμε ταψί 32 εκατοστών και τοποθετούμε κυκλικά τα μπουτάκια.
5
Βάζουμε στην σάλτσα τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
6
Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα μπουτάκια.
7
Από πάνω βάζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες.
8
Περιχύνουμε με την σάλτσα που περίσσεψε, λίγο ελαιόλαδο και το νερό.
9
Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.