Το video είναι σε συνεργασία με τη Nava
Βρείτε όλα τα σκεύη της συνταγής στο www.navaideas.gr
Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Καθαρίζουμε και κόβουμε 5-6 πατάτες σε 4 κομμάτια η κάθε μία.
- Τις ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρεύουμε μέχρι που να μαλακώσουν.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες 5-6 πατάτες.
- Τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
- Όταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Σοτάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρο σε μέτρια φωτιά.
- Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
- Πολτοποιούμε τις πατάτες, τρίβουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, την μαργαρίνη και δουλεύουμε καλά.
- Στρώνουμε τις τηγανισμένες πατάτες στο σκεύος μας.
- Απλώνουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια.
- Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
- Με την βοήθεια από το κορνέ τοποθετούμε την σκορδαλιά.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.
Πρόσφατα σχόλια