Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με αλάτι, πιπέρι, το λάδι και το νερό.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το αλεύρι.
  4. Σε ταψί 40×28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε σταυρωτά 4 φύλλα κρούστας.
  5. Τα λαδώνουμε και κρατάμε 4 φύλλα ή 8 αν είναι λεπτά, στην άκρη.
  6. Βάζουμε τσαλακωτά τα μισά φύλλα και απλώνουμε μείγμα.
  7. Ρίχνουμε σπασμένη φέτα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
  8. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το μείγμα και την φέτα.
  9. Τυλίγουμε τις άκρες από τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα και αλείφουμε με μείγμα.
  10. Παίρνουμε 1 ή 2 φύλλα από αυτά που κρατήσαμε και τα δίνουμε σχήμα όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
  11. Τα τοποθετούμε πάνω στην πίτα και αλείφουμε με μείγμα.
  12. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  13. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να ροδίσει.