Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
  2. Τα στρώνουμε σε φόρμα για τάρτα 27cm και πατάμε τις άκρες να υψωθούν.
  3. Αναμειγνύουμε τον χυμό από τα λεμόνια μαζί με τα ζαχαρούχο γάλα και το ξύσμα.
  4. Ενσωματώνουμε τους κρόκους και απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
  5. Τα ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να σταθεροποιηθούν.
  6. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και με την βοήθεια από ένα κουτάλι την απλώνουμε στην κρύα τάρτα.
  7. Εναλακτικά μπορούμε να κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια από τα αυγά που χρησιμοποιήσαμε μαζί με ζάχαρη.