Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Θρυμματίζουμε τις γκοφρέτες.
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 φορμάκια και το στρώνουμε.
  4. Στην σκόνη ζελατίνη βάζουμε λίγο κρύο νερό και την αφήνουμε για 5 λεπτά.
  5. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  6. Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα.
  7. Βάζουμε την ζελατίνη που έχουμε λιώσει σε λίγο ζεστό νερό και ανακατεύουμε.
  8. Τέλος βάζουμε τα σπασμένα μπισκότα και ενσωματώνουμε.
  9. Μοιράζουμε την κρέμα στα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
  10. Πριν σερβίρουμε τοποθετούμε το σιρόπι σοκολάτας.