Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Αλέθουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και τα στρώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Προσθέτουμε το σιρόπι καραμέλας για παγωτά και δουλεύουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
- Σε μία κατσαρόλα κάνουμε την ζάχαρη καραμέλα.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε να λιώσει.
- Βάζουμε την κρέμα γάλακτος με προσοχή και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να δέσει.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε να λιώσει.
- Περιχύνουμε την καραμέλα που έναι σε θερμοκρασία δωματίου με πάνω από το γλυκό.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πρόσφατα σχόλια