Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Το πιο δροσερό γλυκό ψυγείου
mitsa
Υλικά
1 λίτρο γάλα
100 γρ νισεστέ
250 γρ ζάχαρη
2 αυγά
3 βανίλιες
Ζελέ κεράσι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και το νισεστέ.
2
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
3
Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
4
Την απλώνουμε σε φόρμα 22 εκατοστών με κοιλότητα.
5
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
6
Όταν είναι έτοιμη ξεκολλάμε τις άκρες με το δάχτυλο.
7
Την βάζουμε σε μία πιατέλα.
8
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
9
Όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου το βάζουμε με προσοχή στην κοιλότητα.
10
Βάζουμε στο ψυγείο και όταν το ζελέ πήξει σερβίρουμε.