Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Ιδιαίτερο και διαφορετικό γεμιστό ρολό

1 Mins read

Ιδιαίτερο και διαφορετικό γεμιστό ρολό

mitsa

Υλικά

  • 2 φακελάκια ξηρή μαγιά

  • 2 κουταλιές ζάχαρη

  • 200 ml νερό

  • 400 ml γάλα

  • 100 ml λάδι

  • 2 αυγά

  • Περίπου 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.

  • 1 κουταλάκι αλάτι

  • Σάλτσα ντομάτας

  • Αλλαντικά

  • Ρίγανη

  • Καλαμπόκι

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Μπέικον

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
2
Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4
Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
5
Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
6
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 2 μέρη.
7
Τα ανοίγουμε σε φίλα και στην μία άκρη απλώνουμε σάλτσα ντομάτας, αλλαντικά, ρίγανη, καλαμπόκι, πιπεριές, μπέικον και τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Διπλώνουμε όπως σας δείχνουμε και κόβουμε σε λωρίδες.
9
Τις στρίβουμε και τυλίγουμε σε ρολά.
10
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
11
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.