Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  5. Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 2 μέρη.
  7. Τα ανοίγουμε σε φίλα και στην μία άκρη απλώνουμε σάλτσα ντομάτας, αλλαντικά, ρίγανη, καλαμπόκι, πιπεριές, μπέικον και τριμμένο κίτρινο τυρί.
  8. Διπλώνουμε όπως σας δείχνουμε και κόβουμε σε λωρίδες.
  9. Τις στρίβουμε και τυλίγουμε σε ρολά.
  10. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.