Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Λιώνουμε την σοκολάτα (250 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
  2. Με τα χέρια μας σπάμε τα μπισκότα, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα, το κονιάκ και την καρύδα.
  4. Σε μεμβράνη κάνουμε το μείγμα μπαστούνι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  5. Λιώνουμε την σοκολάτα (125 γρ κουβερτούρα) σε μπεν μαρί.
  6. Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες με πάχος ένα δάχτυλο και τις βουτάμε μέχρι την μέση στην λιωμένη σοκολάτα.
  7. Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα παγώσει.