Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Δουλεύουμε την στέβια με το λάδι να διαλυθεί.
- Βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Αρωματίζουμε με την κανέλα, το γαρίφαλο και τις βανίλιες.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια.
- Τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά.
- Απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 cm του κέικ.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό του.
- Το κέικ μας πρέπει είναι λίγο υγρό.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με πραλίνα με στέβια.
Πρόσφατα σχόλια