Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε την στέβια με το λάδι να διαλυθεί.
  2. Βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  3. Αρωματίζουμε με την κανέλα, το γαρίφαλο και τις βανίλιες.
  4. Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
  5. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια.
  6. Τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά.
  7. Απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 cm του κέικ.
  8. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  9. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό του.
  10. Το κέικ μας πρέπει είναι λίγο υγρό.
  11. Προαιρετικά σερβίρουμε με πραλίνα με στέβια.