Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

mitsa

Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια

  • 4 αυγά

  • 20 γρ μπέικιν

  • 200 ml γιαούρτι

  • 200 ml γάλα

  • 300 γρ Φέτα

  • 80 ml σπορέλαιο

  • 4 κουταλιές αλεύρι

  • 3 κουταλιές σιμιγδάλι χονδρό

  • Αλάτι-Πιπέρι

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
2
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
3
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα και το σπορέλαιο.
4
Προσθέτουμε πιπέρι, αλεύρι, το μπέικιν, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
5
Με τα χέρια μας στραγγίζουμε πολλή καλά τα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
6
Τέλος βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
7
Λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί με το αντικολλητικό χαρτί.
8
Απλώνουμε το μείγμα, προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.