Υλικά

2 ποτήρια νερό

Αλεύρι όσο πάρει

2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο

2 κουταλιές της σούπας ξύδι

2 κουταλιές της σούπας νισεστέ

½ κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλεύρι μέχρι το μείγμα μας να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Σε αλευρωμένο πάγκο το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά σκεπασμένο με μία πετσέτα. Κόβουμε την ζύμη και την πλάθουμε σε μπαλάκια περίπου στο μέγεθος της χούφτας μας. Τα ανοίγουμε στο μέγεθος από ένα πιατάκι του τσαγιού και τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Τοποθετούμε τα φύλλα μας το ένα πάνω στο άλλο, για το κάθε φύλλο θα χρειαστούμε 4 από τα μικρότερα φύλλα. Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο (η διαδικασία υπάρχει στο βίντεο) και το κόβουμε σε λωρίδες. Βουτυρώνουμε την κάθε λωρίδα και απλώνουμε κατά μήκος φέτα. Τυλίγουμε και στίβουμε κυκλικά το φύλλο και το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Βουτυρώνουμε τα κιχιά μας από μέσα προς τα έξω και τα ραντίζουμε με νερό. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.