Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το γάλα (600 ml ) με την ζάχαρη (70 γρ), το άνθος αραβοσίτου βανίλια και την βανίλια.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  3. Αναμειγνύουμε το γάλα (600 ml ) με την ζάχαρη (70 γρ), το άνθος αραβοσίτου κακάο και το κακάο.
  4. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  5. Σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί, την καλύπτουμε με μπισκότα.
  6. Απλώνουμε την μισή χλιαρή λευκή κρέμα.
  7. Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  8. Σκεπάζουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για την σκούρα κρέμα.
  9. Καλύπτουμε με μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  10. Όταν είναι έτοιμο το αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με άχνη.