Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το σπορέλαιο, τον χυμό από μανταρίνια και ανακατεύουμε ελαφρώς.
  3. Στο μείγμα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τις βανίλιες.
  4. Βάζουμε το ξύσμα και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
  5. Την βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  6. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.Προαιρετικά λιώνουμε 100 γρ σοκολάτα μαζί με 100 ml κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το γλυκό.